1 juni 2012

Jag har bara..

Regn hos mig..

Trist väder ute, jag skulle egentligen ha åkt och fikat med Janniche och hennes fina dotter Rio, men på grund av att hela världen är dyngsur så sköt vi på det.

Istället har jag gjort lite avslutande jobb, dock tar saker väääldigt lång tid så effektivitet är INTE mitt förnamn för tillfället, men jag tror att man är ursäktad med en förlossning runt knuten.

Inga nya tecken på att det närmar sig har dykt upp, kanske lika bra, jag ska ju tvätta mattor imorgon OCH jag har inte köpt bebisfilt än (livsavgörande)

Tänkte jag skulle tipsa om ngra helt grymma hårprodukter!

Ni som känner mig vet att jag i typ hela mitt liv jobbat med hår och make, dock har den handgripliga delen av detta sista åren tagit mindre plats och projektledandet har varit min huvudsakliga uppgift. På mitt senaste jobb (innan plugg och filmtjosan) var jag bland annat del av att ta fram en treatmentline som lanserades för ett tag sedan.

4st shampon med tillhörande conditioners som är sulfatfria och innehållande en massa trevligheter som typ lingon , valnöts- och arganolja, min absoluta favorit i denna serie är Repair shampo och balsam, helt grymt när man är en sån som vill ha en direkt känsla, alltså mjukt och lent lättkammat hår direkt efter man tvättat det, HATAR trassel.

Nu är ju jag lite part i målet, men jag har under mina tvåhundraelva år i branschen testat en jäkla massa produkter, och for real så kan jag inte leva utan dessa.


Dom går att köpa Här till bargain pris, men jag kan nog fixa ett litet kit om ngn är sugen på testa?

Så om ngn av mina 5 läsare (som inte tillhör familjen, för vafasen ni får ju ändå) vill testa, skriv en kommentar!

Nu ska jag gå på babyproffsen å köpa en filt!

Tjopp tjipp!


6 kommentarer:

 1. Me testar gärna! Vet sedan innan att mitt hår och refprodukter klickar så bring it on! När? Var? Hur? KRAM /Fröken Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hoj,

   Har haft lite fullt upp med annat ngra dagar :)
   Jag har fixat ett kit åt dig, så messa din adress så skickar jag, eller så tar vi en fika snart :)

   Kram

   Radera
 2. Hittade hit via din kommentar hos Emelie och Anders och deras adoptionsväntan. Jag fick barn för ca 9 månader sen och efter en lika lång amningsperiod är mitt hår långt ifrån sitt forna jag och förändringen är tyvärr inte till det bättre... Låter intressant med bra produkter! Känns dock som det mesta kommer inifrån kroppen när det handlar om hur håret mår, men det kan ju aldrig skada att testa. Antar dock att erbjudandet mest är riktat till dina vänner, men kan ju alltid chansa. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Vad kul att du hittade hit, ber om ursäkt för sent svar, men har haft fullt upp med bebisförlösande och allt som följer, har ett kit åt dig, så maila din adress på t.hofverberg@gmail.com så skickar jag direkt :)

   Kram

   Radera
 3. Tydligen funkar det bara ibland att skriva kommentarer från Bloglovin, skrev här då jag läste men de blev error. Jag provar gärna ett kit! Gjorde slingor i höstas och de i kombination med amning gör att det är trassligare än någonsin trots att jag ofta klipper det. Verkar dessutol vara intressant innehåll i produkten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej å hallå,

   Sorry för sent svar! jag har haft lite fullt upp :)

   Repairserien är grym för trasslande hår :) jag har ett kit åt dig, så maila din adress på t.hofverberg@gmail.com så skickar jag direkt..

   Kram

   Radera