18 december 2012

Julen e här...

Glädje å fred på jorden!

Mmmm, glädje inom kort! freden får vi nog vänta på en stund.

Vi är inflyttade men inte inbodda, en hel del kvar att göra, men lägenheten känns super! den har en fantastisk potential.

Är ju inte riktigt samma sak att flytta, renovera å fixa när man har en liten bebis i hushållet, det tar liksom lite längre tid, men vi kämpar på!

Vi ska inte göra om lika mycket denna gång, men konstigt nog är det nog det som gör att det tar en jävla tid att komma igång, "det går snabbt" tänker vi, vilket det förmodligen gör, men att starta upp projekten tar en helvetes tid!

Mindre än en vecka kvar till julafton! igen typ, känns som att det inte var så längesen det var jul sist!
Storebror kommer hit å firar med oss, och F:s familj naturligtvis

Havana har hunnit bli 6 månader! hon är en helt underbar liten krabat som kryper (hoppar/masar/drar sig fram) och nästan ställer sig upp mot saker! alltid glad och sover fortfarande som en dröm på natten, imorse fick jag väcka henne kl 10!!!!!! (somnade dock ganska sent igår). Hon äter burkmat med glädje, gröt gillar hon sådär men fruktpuréer av alla slag slinker ner. Bytt till Babysemp 2 (ersättning) har hon också, den mättar mer, vilket ger färre flaskmatningar! Hon älskar att umgås med människor, stora som små och blir överlycklig och kiknar av skratt när hon får busa med vovven!

Idag har vi myst med Elinor heela dan, lyckos oss! imorgon kommer Lena och Tova hit!!

(jävligt kassa bilder nedan! ska ta lite bilder när vi är klara)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar