4 november 2012

Hepp..

Goddag på er!

Söndag igen och som på beställning kommer söndagsångesten, fasen va e grejen, jag jobbar ju inte, så har ju liksom inget att ha ångest över, handlar nog inte om att jag har massa måsten utan att jag tycker söndagar är allmänt långsamma, gråa och trista.

Min mamma är på besök! så idag tänkte vi "kultura" oss lite å gå på typ museum, säkert supertrist men vaffan vi bor ju i en stad med värsta utbudet som aldrig utnyttjas.

förövrigt tittar vi på babblarna, åker framlänges i bärsele. dricker vin och träääänar! fy attans, jag har påbörjat ett månadslångt "kommaiformochfåbrahållnings"- program, har tränat som en tok sista veckan, träningsvärken i min rygg är helt utomjordisk, men men! värt det i slutändan hoppas jag!

Igår ägnade vi dagen åt att städa i förrådet! JÄVLAR i min lilla låda va mycket skräp man samlar på sig! gick igen typ sjuttielva ikeapåsar med kläder, en stor del åkte till stadsmissionen och resten i soporna! så jäkla skönt med organiserat förråd! nu ska bara övriga lägenheten packas och organiseras, de 3 veckorna till flytten kommer att gå fort, alldeles för fort...

Idag fyller fina Havana 5 månader, hon äter gröt, puréer och dricker vatten med god aptit! lite svårt att hålla koncentrationen en hel måltid dock, så särskilt mätt blir hon inte! Hon sitter nästan helt själv utan stöd, hatar babygym, bumbo och allt annat som innebär att hon måste vara på golvet. Hon sover nästan alltid hela nätter och vaknar med ett leende varje morgon. På dagarna vill hon mest vara vaken och busa eller vara ute och åka vagn, sover gör hon typ inte alls dagtid. Majskrokar är asgott och plötsligt en dag tyckte hon att napp var världens bästa grej (kanske inte världens bästa grej att införa vid 5 mån men men) Hennes tålamod är väl sådär och när hon blir arg är det mest mamma som duger, oftast kvällstid när det är dax att sova. Hon vill bli underhållen typ heela tiden men så länge hon är en så glad och nöjd bebis så underhåller vi mer än gärna, fem fantastiska månader som jag älskat varje sekund av! älskar dig vårt lilla charmtroll <3 tack för att jag får vara din mamma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar