8 augusti 2012

Pappersbröllop

Igår firade jag och maken två år som gifta, Havana fick vara hos farmor medan vi firade oss lite. Grymt skoj kväll, vi började kvällen på Mosebacke där vi drack en öl, snackade om allt mellan himmel och jord och skrattade, gaaalet vad viktigt det är att få lite vuxenkvalitetstid när man är småbarnsförälder.

Sedan gick vi vidare till Gondolen där vi käkade supergod mat, kan tyckas att Gondolen är lite "turistigt" men jag har faktiskt aldrig ätit där så det var en kul upplevelse, lovade mig själv att inte ringa farmor stup i kvarten, men jäääklar vad svårt det var haha!!

Sedan hade vi egentligen tänkt hämta liten, men hon hade somnat så sött så vi bestämde att hon skulle få sova kvar (gaaaaah vad jobbigt för mammahjärtat) så vi gick vidare till vår "kvarterspub" och njöt vidare av att "bara vara vi" efter det strosade vi hem och tog en prommis med vovvis, helt underbart, fantastiskt, galet trevlig kväll!

När vi kom hem somnade vi som två små barn framför tv:n haha, ingen romantik här inte! livet som småbarnsförälder helt enkelt :)

Fick precis sms av farmor, älskade finaste ungen hade somnat nio igår, sovit till fem ätit lite och somnat om!! trivs visst jäkligt bra hos sin farmor, nu kan hon väl upprepa samma beteende hemma typ!

2 kommentarer:

  1. Grattis till er med! Tänk att vi skulle gifta oss samma datum (om än olika år) och få var sin dotter samma år :)

    SvaraRadera